
Data ir laikas:
2019-01-22 18:00 - 2019-01-22 21:00
Renginio vieta:
Čiop Čiop, Žvejų g. 2, Vilnius
„Against the fusion“ arba Azijos meniu klasika su kabliukais, – taip savo meniu apibūdina šefas Tomas Klimašauskas.
Kviečiame į kulinarijos kursą, kuriame susipažinsime ir giliau patyrinėsime Pietryčių Azijos virtuvės patiekalus.
Įkvėpimo Tomas semiasi keliaudamas. Jį vadiname gastronominių kelionių gidu. Jo mylimos šalys – Singapūras, Vietnamas, Filipinai, Malaizija, Italija. Apie žaviausių kelionių įspūdžius galite paskaityti jo tinklaraštyje – http://www.traveloffin.com/lt/
Šefą žavi Pietryčių Azijos bei klasikinė Europos virtuvė. Kaip jis pats sako, jam įdomu pats pradas – patiekalų kilmė, kokie jie buvo pačioje klasikinės virtuvės užuomazgų pradžioje ir kaip evoliucionavo iki dabar.
Kurso meniu:
– Starteris: (Vietnam)- Spring Rolls su krevetėmis, kiauliena ir nuoc cham padažu;
– Pagrindinis patiekalas: (Thailand)- Tom Kha sriuba su vištiena, wasabi nori ir grybais;
– Desertas: (Singapore) – Ice kachang – grūsti ledai, su tapioka, raudonomis pupomis ir trimis sirupais.
*Kursas vyks lietuvių kalba
Prie vieno iš patiekalų pasiūlysime priderinto vyno/alaus/stipriojo gėrimo taurę.
Registracija į kursus:
kursai@ciopciop.lt, skanu@ciopciop.lt
+37062089972 arba+37066366667
Užsiregistravus dalyvavimas būtinas.
Nepranešus 2 dienos iki renginio ar neatvykus kuponas laikomas panaudotu.
Nuoroda internete: https://www.facebook.com/events/1174473042719520/