Azijos studijos Lietuvoje

Indijos skoniai

Data ir laikas: 2019-11-25 18:00 - 2019-11-25 20:00

Renginio vieta: Čiop Čiop, V. Putvinskio g. 50, Kaunas

Susipažinkite – naujausias mūsų gastro šeimos narys, egzotiškasis šefas Madan Sarkar.

Madan atvyko iš tolimosios Indijos, o jo istorija iš tiesų įdomi ir įkvepianti. Užaugęs šventame miestelyje, kuriame nevartojami mėsos produktai, su gastronomija buvo pažindinamas nuo pat vaikystės, kurią praleido šeimos valdomuose vietiniuose restoranuose. Madan pulsuoja Indijos virtuvės kvapais ir skoniais, tačiau norėdamas plėsti žinias ir kaupti patirtis, jis pasirinko visai kitą kelią.

Į Lietuvą atvyko studijuoti ekonomikos ir jam tai puikiai sekasi. Studijuodamas nepamiršo ir kulinarijos – kurį laiką dirbo Kaune, Monte Pacis restorane. Ateityje svajoja sujungti verslo ir virtuvės žinias asmeniniuose projektuose.

„Mano įkvėpimas – tėtis. Aš žinau kaip sunkiai jis dirba, kad suteiktų žmonėms laimę savo maistu. Tai mano variklis“, – sako jis.

Pirmasis Madan išmoktas lietuviškas žodis – česnakas, bet ar šis prieskonis naudojamas indiškuose patiekaluose? Kaip pagaminti Khichdi, Biryani, Daal, Roti, Bhajiya ir kitus tradicinius patiekalus?

„Neturėkite tiek daug lūkesčių iš kitų ir visada tikėkite savimi!“ – sako Madan.

Jo meniu:
Starteris: Masala Shrimp Cocktail – keptos krevetės su mangų čatniu
Pagrindinis patiekalas: Palak Paneer – karvės pieno sūris panyras su špinatų piure, imbieru, garam masala ir basmati ryžiais
Desertas: Bangoli Rasmalai – saldus panyras su grietinėle

*Kursas vyks ir anglų ir lietuvių kalba

Registracija į kursus:
kaunas@ciopciop.lt
+370 626 86 865

Užsiregistravus dalyvavimas būtinas.
Nepranešus iš anksto ar neatvykus kuponas laikomas negaliojančiu.

Nuoroda internete: https://www.facebook.com/events/537913903724073/

Projekto iniciatoriai: Japan foundation VDU
Top