Azijos studijos Lietuvoje

Stipendijos mokslinėms stažuotėms Kinijoje

Data ir laikas: 2012-07-27 - 2012-08-09

Švietimo mainų paramos fondo interneto svetainėje paskelbtas kvietimas teikti paraiškas dalinėms studijoms, mokslinėms stažuotėms Kinijos Liaudies Respublikos mokslo ir studijų institucijose 2012–2013 mokslo metų pavasario semestrui.

Paraiškas 1 semestro trukmės dalinėms studijoms, mokslinėms stažuotėms gali teikti visų studijų, mokslinių tyrimų sričių atstovai (bakalauro ir vientisųjų (ne žemesnio nei II kurso), magistrantūros bei doktorantūros studijų studentai, taip pat dėstytojai mokslininkai). Detalesnė informacija apie reikalavimus kandidatams pateikiama kvietime teikti paraiškas. Viso Lietuvos mokslo ir studijų institucijų atstovams siūlomos net 25 stipendijos.

Atsižvelgiant į labai trumpą paraiškų pateikimo terminą (paraiškų laukiame iki rugpjūčio 9 d. (ketvirtadienio), 17.00 val.) ir į tai, kad šiuo metu atostogų metas, maloniai prašome Jūsų išplatinti informaciją apie kvietimą teikti paraiškas kaip galima greičiau ir kuo platesnei auditorijai (visais Jums prieinamais būdais) paraginant pasinaudoti puikia galimybe!

Jei turėtumėte klausimų, kreipkitės e. paštu valstybines.stipendijos@smpf.lt arba telefonu (8 5) 249 8189, mielai į juos atsakysime. Dėkojame už bendradarbiavimą!

Projekto iniciatoriai: Japan foundation VDU
Top